Over ons

Wie zijn wij?

Rijschool Edessa is voortdurend in beweging. Dat wil zeggen dat wij zoveel mogelijk werken naar de wensen van onze leerlingen.Wij zijn gespecialiseerd in autorijlessen.Wij geven rijles in Purmerend, Beemster, Oosthuizen en Zaandam.Wij zijn een rijschool met klasse en bij ons zal je na elke rijles tevreden uitstappen. Iedereen is anders en daarom zijn wij erop getraind om elke leerling te lessen op de manier wat voor hem/haar van toepassing is.

Je leert bij ons op een veilige, sociaal verantwoordelijke en milieu vriendelijke manier te rijden. Vandaar ook de slogan “VEILIG DE WEG OP.”

Joshua

Mijn naam is Joshua, rijinstructeur en eigenaar van Autorijschool Edessa.

Voordat ik rijinstructeur werd heb ik 10 jaar met plezier en uitmuntende resultaten Engelse les gegeven aan kleuters in een montessori privéschool. Daarna heb ik een carrière-switch gemaakt en heb als rijinstructeur in loondienst gewerkt. In 2019 ben ik mijn eigen autorijschool begonnen en ben sindsdien eigenaar van Autorijschool Edessa. Ik geef nog steeds rijles en ben zeer tevreden met waar ik mee bezig ben!